Proiect social în ajunul Sf. Nicolae la Moldova Nouă

Proiect social în ajunul Sf. Nicolae la  Moldova Nouă
În ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, la Centrul Social ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă s-a desfăşurat prima activitate a proiectului ,,Aproape de semenii noştri
Autor: Pr. Marcel Mărculescu
În ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, la Centrul Social ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă s-a desfăşurat prima activitate a proiectului ,,Aproape de semenii noştri”, proiect derulat de un grup de elevi ai Liceului Tehnologic ,,Clisura Dunării”, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Română ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” şi Centrul Social.

Scopul acestui proiect este de a dezvolta la elevi o atitudine pozitivă faţa de semenii aflaţi în situaţii dificile. În acest sens, elevii au invitat la masa peste 30 de copii din comunitate, dar şi bătrâni. Cei prezenţi au aflat lucruri noi despre Sfântul Ierarh Nicolae de la părintele Marcel Mărculescu, iar doamna profesoara Claudia Mărculescu şi doamna învăţătoare Anica Miculescu au desfăşurat câteva activităţi didactice cu elevii, pe această temă.

La final, în prezenţa părintelui Protopop Martinovici Bogoliub şi a părintelui Iova Megheleş, elevii au împărţit daruri celor prezenţi, amintind de dărnicia Sfântului Ierarh Nicolae.

Data: 8 decembrie 2012 • Vizualizări: 663