Hristos împărtăşit copiilor la parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă

Hristos împărtăşit copiilor la parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă
Duminică, 27.06.2010, copiii care fac parte din programul „Hristos împărtăşit copiilor” au susţinut un spectacol în biserica parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Moldova Nouă
Autor: Serviciul Prezidial
Duminică 27.06.2010, în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Moldova Nouă, copiii care fac parte din programul „Hristos împărtăşit copiilor” de la parohia noastră precum şi cei din parohiile Sf. Gheorghe, Sf. Împăraţi Constantin şi Elena din Moldova Nouă, parohia Pojejena şi parohia Şuşca, au susţinut un spectacol pentru ceilalţi copiii şi credincioşi prezenţi din parohia noastră.

Cu această ocazie după slujba de seară unde tinerii de la parohia Şuşca au dat răspunsurile la strană, cuvântul de întâmpinare şi de deschidere a programului a aparţinut părintelui Marcel Mărculescu, gazda acestei manifestări religios-culturale, care a arătat în cuvântul său importanţa programului „Hristos împărţăşit copiilor” pentru viitorul Bisericii noastre strămoşeşti, copiii de la parohia „Adormirea Maicii Domnului” au prezentat piesa de teatru „Dimineţi de anotimp” coordonată de doamna profesoară Claudia Mărculescu.

Aplauzele au răsplătit eforturile micilor actori fiecare din ei bucurându-se de aprecierea celor prezenţi mici şi mari. În continuare au fost prezentate lecturări şi rostiri din Sfânta Scriptură de către elevii de la parohiile„ Sf. împăraţi Constantin şi Elena” şi Pojejena iar cei de la parohia „Sf. Gheorghe” au adus în atenţie tuturor printr-o prezentare multimedia a vieţilor şi activitatea Sfinţilor Petru şi Pavel.

Seara s-a încheiat cu rostirea de către copii prezenţi şi a întregii obşti creştine din biserică a Simbolului de credinţă şi un cuvânt de încheiere rostit de către părintele Iova Megheleş. Copiii au primit la finalul activităţii din partea noastră a parohiei „Adormirea Maicii Domnului” câte o carte de rugăciuni.

Aşteptăm cu nerăbdare următoarele întâlniri a copiilor din proiectul „Hristos împărţăşit copiilor” de la celelalte parohii la fel de înălţătoare cum a fost cea de la parohia noastră.

Data: 29 iunie 2010 • Vizualizări: 1509