Proiectul „Lumina Învierii”

Proiectul „Lumina Învierii”
La Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, structură a Seminarului Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș, în perioada martie-mai, 2018, se derulează, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Proiectul educațional „Lumina Învierii”
Autor: Prof. Adriana Ianchiș
La Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, structură a Seminarului Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș, în perioada martie-mai, 2018, se derulează, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Proiectul educațional „Lumina Învierii” aflat la cea de-a IV-a ediție și care este cuprins în Calendarul activităților educative interjudețene la poziția 143/2018.

În cadrul acestui proiect care face parte din Programul Național de Educație Incluzivă se va desfăşura Simpozionul interjudețean cultural-artistic „Tradiţii şi obiceiuri de Paște” şi Expoziţia-concurs „Hristos a înviat!”, coordonate de către d-na profesor Oana Daminescu.

Proiectul „Lumina Învierii” se adresează tuturor copiilor şi cadrelor didactice care doresc să împărtăşească bucuria primirii luminii în suflete.

Comitetul de organizare a proiectului educaţional este format din cadrele didactice de la Grădiniţa PP1 Caransebeş: prof. Buru Ana, prof. Vlasie Elena, prof. Daminescu Oana, prof. Iacob Diana, prof. Vrînceanu Nicoleta, prof. Ştefan Lucica, prof. Ianchis Adriana, prof. Crăciunescu Sîrbu Cristina şi d-na prof. Mărgan Daniela de la Şcoala Gimnazială din Măru.

Dorim ca prin proiectul „Lumina Învierii” să readucem în atenția copiilor Sǎrbǎtoarea Sfintelor Paști, cea mai importantǎ și solemnǎ dintre sǎrbǎtorile anului, cea care aduce omenirii speranța mȃntuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.

Detaliile despre perioada de desfășurare, înscrierea și regulamentul de participare la aceste evenimente se găsesc în materialul atașat mai jos.

Lumina Invierii 2018 by Pavel Canea on Scribd


Data: 28 martie 2018 • Vizualizări: 463