Rechizite școlare pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Oțelu-Roșu

Rechizite școlare pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Oțelu-Roșu
Marți, 11.11.2016, o parte din elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Oțelu Roșu, precum și beneficiari ai Așezământului „Sfânta Treime” din cadrul Liceului Bănățean, au primit rechizite școlare
Autor: Pr. Nicolae Codrea
Marți, 11.11.2016, o parte din elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Oțelu Roșu, precum și beneficiari ai Așezământului „Sfânta Treime” din cadrul Liceului Bănățean din Oțelu Roșu, au primit din partea Centrului de Voluntariat „Alexandra Florea” a Episcopiei Caransebeșului rechizite școlare. Evenimentul caritabil face parte din campania „Începem școala împreună”, derulată de către tinerii voluntari ai Episcopiei Caransebeșului, care a ajuns la ediția a IV-a.

„În anul 2013, cu ajutorul oamenilor inimoși și al tinerilor voluntari, am inițiat această campanie de suflet, prin care în fiecare an dăruim rechizite școlare acelor elevi care nu au posibilități materiale. Noi considerăm educația foarte importantă, de aceea aceste lucruri, pe care noi le împărțim copiilor cu toată dragostea, au menirea de le acorda o șansă la educație, respectiv la formarea lor ulterioră. Campania ce se adresează elevilor aflați pe raza Protopopiatului Caransebeș, a ajuns, cu ajutorul lui Dumnezeu, la ediția a IV-a, iar în viitorul apropiat și alți elevi, care au ajuns să ne cunoască și să ne aștepte cu multă dragoste, vor beneficia de rechizite școlare”, a mărturisit prof. Rada Petrișor, coordonatorul Centrului de Voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebeșului.

În prezent, Centrul de Voluntariat „Alexandra Florea”, care funcționează sub oblăduirea Sectorului Social-Filantropic, Misionar și Activități cu Tineretul al Episcopiei Caransebeșului, desfășoară numeroase activități filantropice, educative și culturale, adresate tinerilor și copiilor, precum și oamenilor nevoiași din cadrul Episcopiei Caransebeșului.

Data: 12 octombrie 2016 • Vizualizări: 655