Rugăciune pentru bunici

Rugăciune pentru bunici
Joi, 11 februarie, membrii Centrului de Tineret „Sfântul Stelian” Bocșa Română au făcut o vizită bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraşul Bocșa
Autor: Pr. Silviu Ferciug
Joi, 11 februarie, membrii Centrului de Tineret „Sfântul Stelian” Bocșa Română au făcut o vizită bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraşul Bocșa, pentru a le bucura sufletul.

După rugăciunile de binecuvântare și sănătate săvârșite de preotul coordonator Silviu Ferciug, membrii Centrului de tineret, îndrumați de doamna profesoară Gianina Mură, au susținut un recital de poezii și cântece religioase intitulat „Rugăciune pentru bunici”.

Întâlnirea s-a dovedit a fi una de suflet, bogată în emoții, atât rugăciunile preotului paroh cât și versurile copiilor fiind primite cu bucurie și pioșenie.

La final, managerul Căminului pentru Persoane Vârstnice, doamna Anca Pascu, a invitat toți participanții la o sesiune de fotografii, iar tinerii au dăruit bunicilor primii ghiocei din acest an.

Au participat la această minunată „Rugăciune pentru bunici” și colaboratori ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Bocșa, precum și ai Centrului de Tineret „Sfântul Stelian” Bocșa Română, între care: pictorul Viorel Coțoiu, managerul bibliotecii bocșene - Gabriela Șerban, consilierul local și parohial Marian Bocșan, precum și voluntari și prieteni ai Parohiei „Sfântul Nicolae” din Bocșa Română.

Data: 12 februarie 2016 • Vizualizări: 429