Rugăciune şi mângâiere pentru bolnavi

Rugăciune şi mângâiere pentru bolnavi
Joi, 14 martie, au fost cercetaţi bolnavii din Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă de către părintele Remus Căta de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Moldova Nouă
Autor: Pr. Remus Căta
Joi, 14 martie, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, au fost cercetaţi bolnavii din Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă de către părintele Remus Căta de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Moldova Nouă, a poposit în rugăciune la Spitalul Orăşenesc din localitatea de pe Clisura Dunării.

După oficierea Canonului pentru bolnavi săvârşit în Capela spitalului de la secţia Interne, părintele a mers în saloanele bolnavilor unde s-au citit rugăciuni pentru cei suferinzi fiind încredinţaţi că vor fi pomeniţi la Sfintele Liturghii, iar în Postul Mare care „stă la uşă” se va oficia Taina Sfântului Maslu.

Întru această nădejde ne-am mângâiat şi bucurat încă odată sufletele de pacea izvorâtă din duhovniceasca rugăciune către Bunul şi Milostivul Dumnezeu, cu nădejdea că va aduce sănătate bolnavilor de aici.

Data: 15 martie 2013 • Vizualizări: 699