Să avem grijă de copiii noştri

Să avem grijă de copiii noştri
Începând cu data de 1 martie, Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reșița oferă prânzul pentru 10 copii, în toate zilele când elevii sunt la şcoală
Autor: Pr. Petru Berbentia
Din dorinţa de a ajuta câţiva copii de la şcoala din apropierea bisericii, începând cu data de 1 martie, Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reșița oferă prânzul pentru 10 copii, în toate zilele când elevii sunt la şcoală. Pentru aceasta sunt sprijiniţi de o firmă de catering.

Astăzi, fiind prima noastră întâlnire, fetiţele au primit un mărţişor, iar toţi elevii au primit ultimul număr al revistei noastre parohiale. Am apelat la această modalitate de ajutor, după ce am încercat o mulţime de alte variante de sprijinire a celor cu probleme. Acţiunea noastră este sprijinită de câţiva prieteni cu inimă mare, care au achiesat la această formă de ajutor, demonstrând încredere în ceea ce facem pentru copii. Oferim acest prânz copiilor recomandaţi de şcoală, indiferent de confesiunea de care aparţin. Ne rugăm Lui Dumnezeu şi Îi mulţumim pentru că putem face acest lucru.

Elevii vin însoţiţi de un cadru didactic şi după ce se roagă, stau la prânz şi apoi pleacă acasă sau spre diferitele activităţi în care sunt antrenaţi: canto, înot, etc.

Data: 2 martie 2016 • Vizualizări: 342