Săptămână duhovnicească în Parohia Fizeș

Săptămână duhovnicească în Parohia Fizeș
În săptămâna a 4-a din Sfântul și Marele Post, în Parohia Fizeș din Protopopiatul Reșița s-au desfășurat tradiționalele seri duhovnicești
Autor: Diac. Cosmin Mutașcu
În săptămâna a 4-a din Sfântul și Marele Post, în Parohia Fizeș din Protopopiatul Reșița s-au desfășurat tradiționalele seri duhovnicești. În fiecare seară, credincioșii s-au bucurat de prezența unui preot, care a oficiat Slujba Vecerniei după rânduiala din Postul Mare, iar la sfârșitul slujbei a fost rostit un cuvânt de învățătură, vorbindu-le despre: cele șapte laude, post, participarea la Sfânta Biserică, Taina Spovedaniei, Chipul lui Dumnezeu, Scara Raiului și despre Taina Sfântului Maslu.

Astfel, în mijlocul credincioșilor au fost prezenți: pr. Gheorghe Dobre de la Parohia Tirol; pr. dr. Daniel Crecan de la Parohia Gherteniș; pr. Petru Ghimboașă de la Parohia Berzovia; pr. Petru Stan de la Parohia Biniș; pr. Ovidiu Mezeniuc de la Parohia Doclin; pr. lect. univ. dr. Marius Florescu din Arhiepiscopia Timișoarei; pr. Aurel Radics de la Parohia Măureni; pr. Ioan Vâșcu, preot pensionar și diac. Cosmin Mutașcu de la Catedrala Episcopală din Caransebeș.

Săptămâna duhovnicească s-a încheiat duminică, 10 aprilie, prin săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de obște. Părintele paroh Vasile Mutașcu, a mulțumit tuturor preoților prezenți, precum și credincioșilor care au participat în număr foarte mare la Sfintele Slujbe.

Data: 11 aprilie 2016 • Vizualizări: 541