Sărbătoarea copiilor la Moldova Nouă

Sărbătoarea copiilor la Moldova Nouă

Album foto
Membrii Centrului de Tineret „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă au participat, alături de elevii și copiii de la grădinițele din oraș și împrejurimi, la un frumos spectacol organizat cu ocazia Zilei internaționale a copilului
Autor: Serviciul Social-Misionar
În urma parteneriatului încheiat cu Casa de Cultură din orașul Moldova Nouă, membrii Centrului de Tineret ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” au participat, alături de elevii și copiii de la grădinițele din oraș și împrejurimi, la un frumos spectacol organizat cu ocazia Zilei internaționale a copilului. Publicul numeros a fost alcătuit atât din părinţi, cât şi din persoane dornice de a vedea evoluţia artistică a copiilor din oraş.

În aplauzele unei săli arhipline, tinerii de la Centrul de Tineret ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” au deschis spectacolul cu două dansuri populare din Banat. În continuare a urmat un recital de cântece specifice copilăriei, dar și melodii populare, iar în încheiere a fost oferit un program de dans modern. Coregraful dansurilor a fost dna. Inspector Muntean Delia, iar melodiile au fost adaptate și culese de dna. Asistent Social Panciu Andreea Alexandra și pr. Panciu Laurențiu- Gabriel.

Toți participanții au primit la sfârșit diplome, iar tinerii de la Centrul de Tineret au fost serbați și la sediul Protopopiatului Moldova Nouă, prin contribuţia părintelui protopop Bogoliub Marinovici.

Data: 2 iunie 2014 • Vizualizări: 601