Seară duhovnicească în parohia Ilidia

Seară duhovnicească în parohia Ilidia
Corul preoţilor protopopiatului Oraviţa au organizat la parohia Ilidia o seară duhovnicească
Autor: Prot. Ion Văran
În după amiaza Duminicii de Rusalii, corul preoţilor din Protopopiatul Oraviţa, a susţinut un frumos concert coral în Biserica parohială "Pogorarea Duhului Sfânt" din parohia Ilidia, preot paroh fiind, Adrian Titel Boboc.

Seara de rugăciune, desfăsurată în prezenţa unui număr foarte mare de credincioşi, s-a dorit a fi unmoment de regăsire în arealul aparteneţei credinciosului în viaţa Bisericii străbune.

Aceste întâlniri cu credincioşii din diferite parohii ale Protopopiatului Oraviţa, vor continua pe tot parcursul anului 2010, an dedicat mărturisirii cu responsabilitate a crezului ortodox şi în mod implicit a responsabilităţii noastre în viaţa Bisericii tradiţionale.

Corul preoţilor protopopiatului Oraviţa este un cor de tradiţie în Episcopia Caransebeşului, iar în această perioadă cu binecuvântarea Chiriarhului, preoţii membrii ai corului, dimpreună cu protopopul locului, Pr. Ion Văran, organizează seri duhovniceşti-misionare şi concerte corale în parohiile protopopiatului Oraviţa, în cadrul manifestărilor dedicate Crezului Ortodox şi Autocefaliei româneşti, aceste seri misionare fiind denumite sugestiv, "Credinţa Mărturisită"

Data: 24 mai 2010 • Vizualizări: 1716