Seară duhovnicească în Parohia Moldoviţa

Seară duhovnicească în Parohia Moldoviţa

Album foto
În perioada 30 noiembrie - 6 decembrie se desfăşoară în Parohia Moldoviţa din Protopopiatul Moldova Nouă tradiţionalele seri duhovniceşti din perioada Postului Crăciunului
Autor: Serviciul Prezidial
În perioada 30 noiembrie - 6 decembrie se desfăşoară în Parohia Moldoviţa din Protopopiatul Moldova Nouă tradiţionalele seri duhovniceşti din perioada Postului Crăciunului. Invitatul de miercuri seară a fost părintele arhimandrit Constantin Timiş, vicar eparhial al Episcopiei Caransebeşului care înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi a săvârşit slujba vecerniei în biserica parohială cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” după care a rostit un cuvânt de învăţătură în care a vorbit despre viaţa duhovnicească.

La final grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeşului a oferit credincioşilor prezenţi un recital de colinde după care părintele paroh Alin Rada a adus mulţumiri delegaţiei de la Caransebeş pentru bucuria făcută. Toţi cei prezenţi au primit iconiţe şi calendare. Săptămâna duhovnicească se va încheia duminică prin săvârşirea Tainei Sfântului Maslu şi prin aducerea icoanei făcătoare de minuni de la mănăstirea Călugăra.

Data: 4 decembrie 2015 • Vizualizări: 355