Seară duhovnicească în Parohia Pogorârea Sfântului Duh Bocșa

Seară duhovnicească în Parohia Pogorârea Sfântului Duh Bocșa

Album foto
În data de 5 decembrie, la Vecernie, credincioșii Parohiei „Pogorârea Sfântului Duh” din Bocșa au avut musafiri de seamă
Autor: Pr. Ciprian Costiș
În data de 5 decembrie, la Vecernie, credincioșii Parohiei „Pogorârea Sfântului Duh” din Bocșa au avut musafiri de seamă în persoana doamnei profesor Vuca Abrudan Diana Laura, care după slujba Vecerniei Mari a ținut credincioșilor și copiilor aflați în biserică un cuvânt de învățătură despre euharistie și milostenie, îndemnând în această perioadă de urcuș duhovnicesc la milostenie și iubire față de sufletul fiecăruia, prin dăruire și jertfă față de aproapele.

Un alt invitat de seamă a fost doamna profesor Petruț Mariana, coordonatoarea corului „Liceeana” al Liceului Tata Oancea din Bocșa, care a venit în mijlocul nostru pentru a interpreta colinde specifice acestei perioade, dar și a aduce mesajul tradițional al portului românesc prin purtarea de cămăși și ii. La acest eveniment au participat și membrii Centrului de tineret „Mihail Gașpar” Bocșa, precum și voluntarii acestuia: Costiș Anca, prof. Vișan Mirela, prof. Stăniloiu Manuela, care au făcut oficiile unei bune gazde și care s-au bucurat de prezența musafirilor noștri.

Este știut faptul că ziua de 5 decembrie este declarată ziua voluntariatului, iar voluntarii implicați în această acțiune, cât și profesorii prezenți, au primit din partea preotului paroh Costiș Ciprian calendare și iconițe în semn de apreciere a eforturilor depuse în cadrul activităților cu tinerii din acest an.

Cu toții am chemat în ajutor pe Sfântul Ierarh Nicolae, spre a ne ocroti în lucrarea cu tinerii, dar și spre a aduce rugăciunile noastre și a mijloci înaintea bunului Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor noastre. Evenimentul s-a încheiat cu o agapă creștină, care a fost dăruită de către membrii Consiliului și Comitetului Parohial tuturor celor aflați în biserică la ceas de seară.

Data: 6 decembrie 2018 • Vizualizări: 60