Seară duhovnicească la parohia Răcășdia

Seară duhovnicească la parohia Răcășdia
În seara zilei de 2 decembrie, în parohia Răcăşdia,s-a oficiat Taina Sfăntului Maslu cu participarea preoţilor cercului pastoral-misionar Oraviţa - "Zona Gării".
Autor: Pr. Gheorghe Ţibuleac
În seara zilei de 2 decembrie, în parohia Răcăşdia, din protopopiatul Oraviţa, s-a oficiat Taina Sfântului Maslu cu participarea preoţilor cercului pastoral-misionar Oraviţa - "Zona Gării".

Pe lângă preotul paroh al Răcăşdiei au mai fost prezenţi preoţii Ionel Bena şi Corneliu
Hriţcu de la parohia "Pogorârea Sf. Duh" din Oraviţa, pr. Marinel Bobescu, de la parohia Răchitova, pr. Pavel Toc de la parohia Brădişorul de Jos, pr. Radu-Gelu Onişoru de la parohia Agadici şi părintele stareţ, de la Schitul Nicolinţ, Ilie Pentoiu.

La vremea potrivită,cuvântul de învăţătură a fost rostit de părintele Radu Gelu Onişoru,care a subliniat încă o dată importanţa Tainelor Sf. Maslu a Mărturisirii şi a Euharistiei din viaţa credincioşilor.

Într-o astfel de seară cu toţii am simţit puterea rugăciunii şi roadele Sfintei Taine a Maslului.

Înainte de a ne despărţi, am participat la agapa frăţească oferită de credincioşii noştri,preoţilor slujitori,mulţumind lui Dumnezeu pentru această seară minunată petrecută în mijlocul credincioşilor.

Data: 3 decembrie 2010 • Vizualizări: 2217