Serbare de Crăciun în incinta Centrului eparhial la Caransebeş

Serbare de Crăciun  în incinta Centrului eparhial la Caransebeş
Luni, 9 decembrie, în sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului, a avut loc serbarea de Crăciun a beneficiarilor Centrului de zi pentru copii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului
Autor: Sectorul Social-Misionar
Luni, 9 decembrie, în sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului, a avut loc serbarea de Crăciun a beneficiarilor Centrului de zi pentru copii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului.

Copiii, sub îndrumarea personalului specializat din aşezământul social, au prezentat o scenetă a Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, a pr. Gabriel Gozman-Pop, consilierul social-misionar al Eparhiei Caransebeşului, precum şi de prezenţa părinţilor copiilor care frecventează Centrul de zi pentru copii.

„A devenit o tradiţie ca în fiecare an, copiii care se bucură de serviciile social-filantropice oferite de Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al eparhiei noastre, să prezinte, aici în sala de festivităţi a Centrului Eparhial, serbarea de Crăciun. Emoţiile sunt mari, atât din partea copiilor cât şi a doamnelor educatoare, tocmai de aceea vă rugăm să ne iertaţi pentru eventualele greşeli care s-au strecurat în cadrul programului nostru”, a precizat diac. Nicolae Codrea, directorul aşezământului social. La final, toţi copiii prezenţi au primit din partea ierarului cărăşean, ca în fiecare an, pungi cu dulciuri pregătite pentru aceste momente.

Data: 10 decembrie 2013 • Vizualizări: 670