Serbare de Crăciun în Parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă

Serbare de Crăciun în Parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe”  din Moldova Nouă
Luni, 19 decembrie, Biserica „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă s-a umplut de lumină, bucurie și veselie căci așa cum se obișnuiește de câțiva ani, este gazdă a unui specatcol de crăciun dăruit de copii, părinților
Autor: Pr. Băloi Gheorghiță
Luni, 19 decembrie, Biserica „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Moldova Nouă s-a umplut de lumină, bucurie și veselie căci așa cum se obișnuiește de câțiva ani, este gazdă a unui specatcol de crăciun dăruit de copii, părinților.

Această serbare cadou a fost deschisă cu ,,Betleemul”, o piesă de teatru interpretată de copii clasei a IV-a sub îngrijirea Doamnei Prof. Mărculescu Claudia, apoi corul școlii generale Nr.4 a încântat audiența cu un frumos repertoriu de colinde tradiționale sub directa implicare a Doamnei Prof. Matei Cristina. Concertul a fost continuat de corul școlii generale nr.1 condus de Doamna prof. Lukaci Maria și Corul Centrului de Tineret Sf. Varvara condus de Pr Nedelcu Ion.

Serbarea s-a încheiat cu un buchet de colinde oferit de membri Centrului de Tineret Sf. M. Mc. Gheorghe conduși de pr. Băloi Gheorghe. În încheiere Pr Prot. Martinovici Bogoliub a mulțumit copiilor, coordonatorilor, părinților și autorităților locale reprezentate de Domnul Primar Adrian Torma, pentru că și –au lăsat grijile cele lumești preț de o oră –două și au fost alături de copii, înălțând lui Dumnezeu colinde de laudă.

La sfârșit copiii au primit daruri din partea Bisericii. Prin această serbare s-a putut vedea dragostea copiilor față de Dumnezeu care pentru noi S-a născut în Betleemul Iudeii.

Data: 21 decembrie 2016 • Vizualizări: 328