Seri duhovnicești în Parohia Băuțarul Inferior

Seri duhovnicești în Parohia Băuțarul Inferior
În perioada 4 – 10 aprilie s-a desfășurat în Parohia „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul”-Băuțarul Inferior, îndătinata săptămână duhovnicească
Autor: Pr. Romulus Frîncu
În perioada 4 – 10 aprilie s-a desfășurat în Parohia „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul”-Băuțarul Inferior, îndătinata săptămână duhovnicească care a cuprins slujbe zilnice, cuvinte de învățătură și împărtășire din harul Sfintelor Taine. În fiecare seară preoții din parohiile învecinate au săvârșit Slujba Vecerniei, urmată de un cuvânt de învățătură specific perioadei liturgice în care ne aflăm.

Încheierea acestei perioade a fost încununată, duminică 10 aprilie, de săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de un sobor de șapte preoți și un diacon: Pr. Prof. Dr. Vasiloni Vidu-Parohia Băuțarul Superior, Pr. Daia Viorel-Parohia Marga, Pr. Boran Mihai-Parohia Voislova, Pr. Socaci Adrian-Parohia Bucova, Pr. Tuștean Ioan-Parohia Vama Marga, Pr. Frîncu Romulus și Pr. Popescu Dorel-Parohia Băuțarul Inferior, Diac. Boran Manuel-Catedrala „Învierea Domnului” și „Sf. Proroc Ilie Tesviteanul”-Caransebeș.

Părintele paroh Popescu Dorel a mulțumit credincioșilor pentru frumoasa prezență, dar mai ales pentru răbdarea de care au dat dovadă, având în vedere că aceste slujbe se fac doar o dată în an. De asemenea și preoților care sau străduit să ajungă în mijlocul parohiei și seriozitatea cu care au tratat temele abordate din acest an. Aducem doxologie lui Dumnezeu Celui Slăvit în Treime pentru toate darurile sale cele bogate!

Data: 11 aprilie 2016 • Vizualizări: 536