Sesiunea de toamnă a examenului de titularizare (capacitate) preoţească la Caransebeş

Sesiunea de toamnă a examenului de titularizare (capacitate) preoţească la Caransebeş
Episcopia Caransebeşului anunţă organizarea unei noi sesiuni a examenului de titularizare (capacitate) preoţească pentru licenţiaţii în teologie, candidaţi la Sfânta Taină a Hirotoniei.
Autor: << Serviciul Administrativ-Bisericesc >>
Serviciul Administrativ-Bisericesc al Episcopiei Caransebeşului aduce la cunoştinţă tuturor celor interesaţi că, joi, 24 noiembrie 2011, va avea loc o nouă sesiune a examenului de titularizare (capacitate) preoţească pentru preoţii debutanţi care nu au susţinut acest examen din fiecare protopopiat, precum şi pentru teologii licenţiaţi în Teologie.

Probele scrise (Dogmatică şi Morală; Administraţie Bisericească) vor avea loc între orele 9-11, iar probele orale (Omiletică, Catehetică, Liturgică, Tipic, Cântare şi Legislaţie) vor avea loc începând cu orele 13.00. Examenul se va desfăşura în incinta Centrului Eparhial din Caransebeş.

Cei doritori pot depune dosarul de înscriere la examen la Centrul Eparhial, Serviciul Administrativ-Bisericesc, până miercuri, 23 noiembrie 2011. Dosarul va cuprinde: cerere de înscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate după: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (după caz), diploma de licenţă (sau adeverinţă eliberată de Secretariatul Facultăţii cu media anilor de studii şi a examenului de licenţă), diploma de master (după caz), foaia matricolă şi C.I.

Amintim că media examenului de titularizare (capacitate) preoţească este luată în considerare la concursul de dosare pentru numirea într-o parohie a debutanţilor.


Tematica examenului de titularizare (capacitate) preoţească, sesiunea noiembrie 2011, în Episcopia Caransebeşului
Data: 11 noiembrie 2011 • Vizualizări: 1745