Sfânta Liturghie la Mănăstirea Vasiova

Sfânta Liturghie la Mănăstirea Vasiova
Sâmbătă, 24 martie, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, la Mănăstirea Vasiova a fost oficiată Sfânta Liturghie pentru elevii şi copiii din localitatea Bocşa şi din localităţile învecinate
Autor: Serviciul Prezidial
Sâmbătă, 24 martie, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, la Mănăstirea Vasiova a fost oficiată Sfânta Liturghie pentru elevii şi copiii din localitatea Bocşa şi din localităţile învecinate. Din partea Chiriarhului a fost delegat părintele arhimandrit Constantin Timiş, exarhul mănăstirilor Episcopiei Caransebeşului.

La slujbă au participat elevii şi copiii din localitatea Bocşa şi din împrejurimi, însoţiţi de preoţii slujitori şi de către profesorii de religie, precum şi obştea monahală a Mănăstirii „Sfântul Ilie de la Izvor” – Vasiova. Răspunsurile liturgice au fast date de către elevii şi copiii participanţi, precum şi de către preoţii din localitatea Bocşa şi din parohiile învecinate. La momentul cuvenit toţi copiii şi elevii s-au împărtăşit cu Trupul şi Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

Organizatorii acestui deosebit eveniment ne-au asigurat că astfel de acţiuni vor mai avea loc pe viitor, încercându-se astfel, ca în această perioadă a Postului Sfintelor Paşti, Hristos să fie prezent în sufletele şi inimile copiilor noştri.

Data: 26 martie 2012 • Vizualizări: 799