Sfântul Ierarh Nicolae întâmpinat cu bucurie in Parohia Borlova

Sfântul Ierarh Nicolae întâmpinat cu bucurie in Parohia Borlova
În Duminica a 27-a după Rusalii, în ajunul Praznicului închinat Sfântului Ierarh Nicolae, Biserica ,,Înălţare Domnului’’ din Borlova s-a bucurat de un moment artistic
Autor: Pr. Virgil Voinea
În Duminica a 27-a după Rusalii, în ajunul Praznicului închinat Sfântului Ierarh Nicolae, Biserica ,,Înălţare Domnului’’ din Borlova s-a bucurat de un moment artistic deosebit prin care s-a arătat dragostea, evlavia, cinstirea dar şi popularitatea de care se bucură Sf. Nicolae în lumea copiilor. Ei aşteptându-l în fiecare an pe ,,Moş Nicolae’’ ca să vină cu darurile sale, iar ei ,,să recite şi să cânte cu glasuri duioase poezii şi cântece frumoase’’.

Bucuria şi emoţia cu care in fiecare an îl primim în sufletele şi casele noastre pe Sfântul Ierarh Nicolae, a fost arătată de copiii implicaţi în proiectul ,,Hristos Împărtăşit Copiilor’’, care după oficierea Sfintei Liturghii au închinat Sfântului Nicolae cântece şi poezii dar şi o piesă religioasă intitulată : ,,Sfântul Nicolae şi fetele sărace’’ , pregătită sub îndrumarea preotului paroh Virgil Constantin Voinea.

În încheierea acestui moment, pentru dragostea şi dăruirea lor, toţi copiii prezenţi la acest eveniment au fost răsplătiţi cu daruri, aşa cum se cuvine la acest Praznic de bucurie.

Data: 8 decembrie 2010 • Vizualizări: 1192