Slujba de prohodire a maicii Siluana de la Mănăstirea Nera

Slujba de prohodire a maicii Siluana de la Mănăstirea Nera

Album foto
Zilele trecute Mănăstirea Nera din județul Caraș-Severin a trecut printr-un moment de tristețe, deoarece monahia Siluana Petre a trecut la Domnul
Autor: Serviciul Prezidial
Zilele trecute Mănăstirea Nera din județul Caraș-Severin a trecut printr-un moment de tristețe, deoarece monahia Siluana Petre a trecut la Domnul. Alături de obștea mănăstirii, în această perioadă de încercare a fost și Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, care împreună cu Preasfințitul Părinte Paisie, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei au săvârșit Slujba Înmormântării, miercuri, 6 aprilie.

La rugăciunea înălțată pentru odihna sufletului maicii Siluana s-au alăturat și foarte mulți preoți și diaconi din Eparhia Caransebeșului și nu numai, părinți, maici și foarte mulți credincioși din toată țara, cunoscuți și apropiați ai maicii și ai Mănăstirii Nera.

Maica Siluana Petre cea care a dus povara stăreției Mănăstirii Nera vreme de 7 ani s-a mutat la Domnul la vârsta de 44 de ani, după o îndelungată luptă cu cancerul, fiind înmormântată în cimitirul așezământului monahal.

Data: 8 aprilie 2016 • Vizualizări: 2090