Slujire Chiriarhală în Duminica a V a după Paşti

Slujire Chiriarhală în Duminica a V a după Paşti
În Duminica a V a după Paşti Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului va resfinţi biserica parohiei Vălişoara din protopopiatul Caransebeş.
Autor: Serviciul Prezidial
La invitaţia preotului paroh Laurenţiu Georgescu şi a consiliului parohial , Întâistătătorul Eparhiei Caransebeşului va oficia slujba de resfinţire a bisericii şi Sf. Liturghie arhierească la parohia Vălişoara din protopopiatul Caransebeşului.

Biserica din localitate a fost renovată în exterior şi împodobită cu icoane pe pereţii exteriori ai lăcaşului de cult. De asemenea lucrări de restaurare s-au efectuat şi la icoanele de pe iconostasul bisericii, precum şi la casa parohială.

Tot cu prilejul vizitei canonice în această parohie, Preasfinţia Sa va hirotoni întru preot pe diaconul Sergiu Dalea, care va sluji la parohia Ticvaniu Mare din protopopiatul Oraviţa, şi va oficia Taina Botezului fiicei părintelui paroh Laurenţiu Georgescu din Vălişoara.

Răspunsurile la Sf. Liturghie vor fi oferite de către corul Ligii Tinerilor Creştin Ortodocşi din Lugoj condus de către prof. Alina Bogoevici.

Data: 27 aprilie 2010 • Vizualizări: 1533