Spectacol caritabil destinat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeş

Spectacol caritabil destinat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeş
Trupa de teatru „Credo” a Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, va susţine luni, 24 februarie 2014, un spectacol caritabil la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş
Asociaţia „Ioan Popasu” a Episcopiei Caransebeşului, cu sprijinul SC TMD Friction România SRL, derulează anul acesta campania umanitară de renovare şi reabilitare a Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeş. Campania va demara luni, 24 februarie 2014, cu un spectacol caritabil susţinut de către Trupa de teatru Credo a Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului.

Momentul artistic se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeş, începând cu orele 18:00 şi va conţine două piese de teatru: „Omul pubelă” – teatru descompus, scenariu Matei Vişniec, regia Petrişor Rada şi „Visurile Crinei”, scenariu Gabriela Mihalache şi Veronica Gherasim, regia Petrişor Rada.

Fondurile care se vor strânge în urma spectacolului se vor folosi la renovarea Secţia de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeş. De asemenea, toţi cei care doresc să contribuie la reabilitarea secţiei, pot completa Formularul 230, prin care pot redirecţiona 2% din impozitul anual datorat statului pentru anul fiscal 2013, Asociaţiei „Ioan Popasu”, care anul acesta a deschis un cont special destinat campaniei umanitare.

Informaţii suplimentare privind campania umanitară se pot obţine la numerele de telefon: 0755.094.448 Pr. Gabriel Gozman şi 0743.179.413 Pr. Nicolae Codrea.

Data: 21 februarie 2014 • Vizualizări: 929