Spectacol caritabil „Din suflet pentru sufleţele” la Oraviţa

Spectacol caritabil „Din suflet pentru sufleţele” la Oraviţa
Sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 17, va avea loc la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Oraviţa spectacolul caritabil „Din suflet pentru sufleţele”
Autor: Serviciul Prezidial
Acesta este organizat de „Asociaţia Sfânta Ecaterina” din Oraviţa, Episcopia Caransebeşului, administraţia locală din localitate, precum şi Grădiniţa nr PP1 din localitate.

Scopul acestui eveniment artistic este strângerea de fonduri pentru renovarea şi dotarea cu mobilier şi instalaţie a Grădiniţei PP Nr 1 din Oraviţa. Acţiunea face parte dintr-un proiect mai amplu derulat de primăria oraşului. Aceasta a debutat cu o expoziţie cu vânzare de artă gastronomică şi va continua în perioada următoare cu alte evenimente de acest gen.

În cadrul spectacolului artistic de sâmbătă vor urca pe scenă copii şi tineri de la şcolile şi grădiniţele din Oraviţa, iar mai apoi, în calitate de invitaţi, vor prezenta piese de teatru şi scenete în grai bănăţean membrii Centrului de Tineret Reşiţa Montană şi membrii Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului.

Sunt aşteptaţi să participe toţi cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru cei mici, precum şi cei care doresc să se bucure de un eveniment cultural de calitate care va avea în centrul său copilăria tradiţiile locale, precum şi valorile Bisericii noastre.

Data: 10 octombrie 2013 • Vizualizări: 943