Împreună pentru spitalul din Caransebeş

Împreună pentru spitalul din Caransebeş
Sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeş a găzduit, luni, 24 februarie, un spectacol caritabil de excepţie
Autor: Serviciul Social-Misionar
Manifestarea culturală a fost organizată de către Centrul de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, în colaborare cu Asociaţia „Ioan Popasu”, SC TMD Friction România SRL, Casa de Cultură „George Suru” şi Radio Reşiţa.

Membrii trupelor de teatru „Credo Junior” şi „Credo” au prezentat publicului piesele „Visul Crinei”, scenariul Gabriela Mihalache şi Veronica Gherasim, regia Petrişor Rada şi „Omul pubelă” – teatru descompus, scenariul Matei Vişniec în regia lui Petrişor Rada.

„Spectacolul de teatru din seara aceasta, intitulat sugestiv „Din iubire dăruim iubire”, a adunat foarte multă lume din oraşul nostru. Legăturile noastre cu instituţia sanitară din Caransebeş au început în anul 2006, atunci când „Centrul de Igienă pentru Mamă şi Copil”, din incinta Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului, singurul centrul maternal din judeţul nostru, a început o frumoasă colaborare. Ne-am bucurat că am fost implicaţi acum aproape doi ani la reabilitarea Secţiei de Pediatrie şi credem că a venit rândul Secţiei de Neonatologie să primească toată atenţia noastră. Vrem să le mulţumim tuturor celor care au ales ca în seara aceasta să fie cu noi, tuturor celor care au cumpărat biletul de intrare, tinerilor voluntari care s-au ostenit atât de mult la realizarea acestor două piese de teatru, precum şi partenerilor noştri care au înţeles că împreună putem realiza lucruri minunate pentru oraşul nostru”, a mărturisir pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, consilierul social-misionar al Episcopiei Caransebeşului.

La spectacol au participat tineri şi copii, cadre didactice, precum şi numeroşi iubitori de teatru. Fondurile strânse în urma spectacolului caritabil se vor folosi la reabilitarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal din Caransebeş. De asemenea, toţi cei care doresc să contribuie la reabilitarea secţiei, pot completa Formularul 230, prin care pot redirecţiona 2% din impozitul anual datorat statului pentru anul fiscal 2013, Asociaţiei „Ioan Popasu”, care anul acesta a deschis un cont special destinat campaniei umanitare.

Informaţii suplimentare privind campania umanitară şi precum şi modalităţile de strângere a fondurilor se pot obţine la numerele de telefon 0755.094.448 pr. Gabriel Gozman şi 0743.179.413 pr. Nicolae Codrea.

Data: 24 februarie 2014 • Vizualizări: 608