Spectacol caritabil în Episcopia Caransebeșului

Spectacol caritabil în Episcopia Caransebeșului
Joi, 5 decembrie, la orele serii, în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru”, din Caransebeș, a avut loc spectacolul caritabil „Din iubire dăruim iubire”, organizat de Centrul de voluntariat al Episcopiei Caransebeșului
Autor: Serviciul Prezidial
Joi, 5 decembrie, la orele serii, în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru”, din Caransebeș, a avut loc spectacolul caritabil „Din iubire dăruim iubire”, organizat de Centrul de voluntariat al Episcopiei Caransebeșului, în parteneriat cu Casa de cultură „George Suru”, a municipiului și Clubul de dans sportiv „Magnum Team”, din Reșița. Spectacolul a fost deschis prin prezentarea unui program de dans modern a trei perechi de tineri foarte talentați. Seara a continuat cu trupa de teatru „Credo”, a centrului de voluntariat, condusă de Rada Petrișor, coordonatorul acesteia, care a prezentat piesa de teatru „Jocul de cărți”, din comedia dell’arte și o piesă de teatru descompus „Omul din cerc”. La spectacol a fost prezentat și un monolog „Telefonul”, iar în încheiere s-au audiat colinde.

Părintele Gabriel Gozman-Pop, consilier social-misionar, al Episcopiei Caransebeșului, prezent la eveniment a subliniat: „Centrul de voluntariat al Episcopiei Caransebeșului, condus de Rada Petrișor, desfășoară în această perioadă de dinaintea sărbătorii Nașterii Domnului, foarte multe acțiuni atât culturale cât și sociale. Zilele acestea au loc două spectacole caritabile, pentru susținerea unor cazuri sociale mai grave din acest oraș. Ne-am bucurat să vedem sala de spectacole arhiplină, ne bucurăm de asemenea să vedem că tinerii Centrului de voluntariat au reușit să transmită dragostea lor celor prezenți la eveniment și că toți împreună, așa cum se intitulează și spectacolul, din iubire am reușit să dăruim iubire. Am transmis totodată și binecuvântarea Preasfințitului Lucian, Episcopul Caransebeșului, pentru tinerii acestui centru de voluntariat și pentru toți cei care au fost alături de noi în această seară”.

Trupa de teatru „Credo” a luat fiinţă în noiembrie 2010, fiind formată exclusiv din tineri membri ai Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului şi vizează atât aspectul cultural, cât şi cel social-filantropic. Din trupa lărgită fac parte elevi din şcolile caransebeşene care au strâns la un loc pasiunea pentru actorie, bucuria de a fi împreună, plăcerea de a experimenta lucruri noi şi, nu în ultimul rând, plăcerea de a dărui şi de a educa.

Data: 6 decembrie 2013 • Vizualizări: 1280