Spectacol caritabil „Suflet pentru Suflet” la Reșița

Spectacol caritabil „Suflet pentru Suflet” la Reșița
Luni, 15 decembrie, ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reşiţa, va avea loc spectacolul caritabil „Suflet pentru Suflet”, avându-l ca invitat pe maestrul Dan Puric
Autor: Serviciul Prezidial
În preajma sărbătorilor de iarnă, studenţii Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, specializarea Asistenţă Socială, organizează spectacolul caritabil „Suflet pentru Suflet”. Ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie acţiunea caritabilă se va desfășura în colaborare cu Liga Studenţilor din UEMR şi alte instituţii partenere, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi al Episcopiei Caransebeşului.

Spectacolul caritabil va avea loc luni, în data de 15 decembrie, 2014, ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reşiţa, avându-l ca invitat pe maestrul Dan Puric, care va susţine o conferinţă de suflet şi pentru suflet cu tema „Sănătatea, suferinţa şi sufletul poporului român”.

Scopul acţiunii filantropice, în acest an, este de a strânge fonduri pentru ridicarea Clinicii Nera de Recuperare Oncologică din localitatea Slatina Nera, judeţul Caraş-Severin, un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina”, care are ca obiectiv construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.

Prin acest proiect, studenţii de la programul de studii Asistenţă Socială, sub îndrumarea doamnei conf. univ. dr. Lavinia Popp, doresc să atragă cât mai mulţi tineri care să fie alături de persoanele bolnave de cancer, sădind nădejde şi speranţă de viaţă în sufletele acestora.

În preajma sărbătorilor de iarnă, de mai bine de 10 ani, studenţii Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, specializarea Asistenţă Socială, organizează în colaborare cu Liga Studenţilor din UEMR şi alte instituţii partenere, acţiunea caritabilă „Suflet pentru Suflet”, care are scop filantropic, constând în strângerea de fonduri pentru diferite categorii de persoane cu nevoi.

De-a lungul vremii au fost sprijinite diferite grupuri vulnerabile, persoane cu boli terminale, cu HIV/SIDA, familii afectate de sărăcie, vârstnici, tineri şi copii cu probleme speciale de sănătate.

Data: 5 decembrie 2014 • Vizualizări: 970