Spectacolul „Vicleimul”, prezentat la Caransebeş

Spectacolul „Vicleimul”, prezentat la Caransebeş
Sâmbătă, 17 decembrie, sala de festivităţi a Episcopiei Caransebeşului a găzduit spectacolul tradiţional în cinstea marelui eveniment dumnezeiesc al Naşterii Domnului, oferit de elevii Seminarului Teologic - Liceal Ortodox „Episcop Ioan Popasu”
Autor: Serviciul Cultural
În data de 17 decembrie 2011, Sala de Festivităţi a Episcopiei Caransebeşului a găzduit spectacolul tradiţional în cinstea marelui eveniment dumnezeiesc al Naşterii Domnului, oferit de elevii Seminarului Teologic - Liceal Ortodox „Episcop Ioan Popasu” sub îndrumarea părinţilor profesori şi cu binecuvântarea Preasfinţiei Sale Lucian, episcopul Caransebeşului.

Spectacolul s-a bucurat de o prestaţie deosebită oferită de seminarişti într-un grupaj festiv cu un conţinut de calitate, ce a menţinut oaspeţilor noştri emoţia pe tot parcursul spectacolului.

S-a dovedit şi de această dată faptul că Seminarul Teologic din Caransebeş este responsabil de activitate duhovnicească şi de susţinerea actului cultural din Episcopia Caransebeşului în Biserica noastră strămoşească. Evenimentul în sine a reuşit să readucă credincioşilor din Caransebeş tradiţia „jocului sfânt” al Irozilor de altădată.

La această manifestare a fost prezent Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, elevi seminarişti şi mulţi credincioşi de toate vârstele.


Data: 18 decembrie 2011 • Vizualizări: 870