Tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”

Tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”
Cea de-a cincea ediție a taberei ortodoxe de creație „Credință și artă pentru toți” se va desfășura în stațiunea Mărghitaș, în perioada 30 iunie – 6 iulie 2014
Autor: Servicul Social-Misionar
Tabăra este organizată de Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului în parteneriat cu Primăria Orașului Anina și va reuni 25 de copii cu vârste între 10-14 ani din Reșița, Anina, Bocșa, Oțelu Roșu și Mehadia. Participanții sunt membrii centrelor de tineret din aceste localități care s-au evidențiat la activitățile educative desfășurate în aceste centre, precum și elevi premianți din orașul Anina, cu toții primind această tabără gratuit, ca și recompensă pentru rezultatele foarte bune obținute.

Pe parcursul celor 7 zile, copiii vor participa la ateliere de creație artistică (sculptură în lemn și realizare de icoane pe lemn), jocuri și concursuri educative, drumeții, precum și la un program catehetic și de rugăciune.

La finalul taberei, duminică 6 iulie 2014, va avea loc vernisajul expoziției lucrărilor realizate de copii, precum și festivitatea de premiere, eveniment la care va fi prezent și Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransbeșului, autorități locale din Anina, cadre didactice, părinții și coordonatorii copiilor.

Acțiunea face parte din proiectul cadru „Tineri în Biserică” al Departamentului de tineret al Episcopiei Caransebeșului, program care își propune educarea copiilor și tinerilor în spiritul valorilor creștine autentice.

Data: 28 iunie 2014 • Vizualizări: 1300