Tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”

Tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”
Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează, în perioada 30 mai – 15 iunie 2017, înscrieri pentru tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”
Autor: Departamentul de tineret
Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează, în perioada 30 mai – 15 iunie 2017, înscrieri pentru tabăra de creație „Credință și artă pentru toți”, care va avea loc la Coronini, în perioada 30 iunie – 6 iulie 2017.

Ajunsă la cea de-a opta ediție, tabăra se adresează copiilor cu vârste între 7-12 ani de pe întreg cuprinsul eparhiei, dornici să petreacă o săptămână de formare spirituală și în plan artistic într-un cadru natural deosebit – pe malul Dunării.

Tabăra „Credință și artă pentru toți” propune, și în acest an, un program bogat și atractiv copiilor participanți: atelier de pictură (iconografie), program de rugăciune și formare spirituală, atelier de dans de societate, relaxare și divertisment (karaoke, seri tematice, jocuri și concursuri educative) și, opțional, plimbări pe Dunăre cu ambarcațiuni omologate.

Cazarea și masa vor fi asigurate la Hostel „Baba Caia” din Coronini, iar activitiățile propuse vor fi desfășurate de formatori cu experiență în lucrul cu copiii și în organizarea de tabere cu profil educativ.

Pentru înscrieri și informații suplimentare referitoare la condițiile de participare, doritorii sunt rugați să se adreseze Departamentului de tineret al eparhiei (persoană de contact: pr. Mihai Ciucur, tel. 0734.77.34.77), sau Birourilor de misiune cu tinerii de la nivelul protopopiatelor.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, în Episcopia Caransebeșului se desfășoară, începând cu anul 2012, un atractiv program de tabere, școli de vară, pelerinaje și excursii tematice oferite copiilor și tinerilor, în scopul promovării în rândul acestora a unor valori autentice și principii sănătoase de viață creștină.

Data: 30 mai 2017 • Vizualizări: 950