Tabără de vară la Costinești

Tabără de vară la Costinești
În perioada 2-6 iulie, copiii de la Centrul de Tineret „Sfânta Varvara” din Moldova Nouă, au participat la tabăra de vară de la Costinești, organizată de Parohia Adormirea Maicii Domnului Moldova Nouă
Autor: Pr. Ion Nedelcu
În perioada 2-6 iulie, copiii de la Centrul de Tineret „Sfânta Varvara” din Moldova Nouă, au participat la tabăra de vară de la Costinești, organizată de Parohia Adormirea Maicii Domnului Moldova Nouă.

Este deja o tradiție ca în fiecare vară și iarnă, copiii să petreacă câteva zile în compania preotului în locații diferite. De această dată s-a ales ca locație, stațiunea Costinești cunoscută ca fiind stațiunea tineretului, ce își primește oaspeții într-o atmosferă veselă și foarte animată. Printre activitățile desfășurate în tabără, nu au lipsit cercurile catehetice, programul de rugăciune și jocurile în aer liber.

Părintele Ion Nedelcu a relatat: „Cele câteva zile petrecute împreună au fost pentru copii o oportunitate potrivită să se desprindă de tehnologie și să se bucure cu adevărat de o copilărie frumoasă. Prin această tabără ei au avut prilejul să afle răspunsuri la frământările pe care le au și să-L cunoască pe Hristos mai mult, astfel încât să învețe cum să trăiască lângă El. Dincolo de aspect, locație, facilități și condiții, am petrecut un timp cu folos duhovnicesc și plin de Hristos, întrucât am gustat din potirul cuvântului și am primit Duhul cel ceresc”.

În tabăra au participat 20 de copii și tineri de vârste diferite, printre care și un copil nevoiaș din orașul Moldova Nouă, care provine dintr-o familie monoparentală.

Data: 6 iulie 2018 • Vizualizări: 282