Taina Sfântului Maslu în Filia Brădet

Taina Sfântului Maslu în Filia Brădet
În Duminica a 30-a după Rusalii, la Biserica din colonia Brădet - Anina s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de un sobor de preoți
Autor: Pr. Marius Negoiță
În Duminica a 30-a după Rusalii, la Biserica din colonia Brădet - Anina s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de un sobor de preoți format din părintele protopop Gheorghe Şuveți, părintele dr. Alin Munteanu de la Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” - Anina, părintele Ioan Iaremciuc de la Parohia Copăcele, părintele Cosmin Brebu secretarul Protopopiatului Caransebeș, părintele Cosmin Dumitru Marchiş de la Parohia Ticvaniu Mic, părintele Horia Mailat de la Parohia „Sfânta Treime” - Anina, părintele Adrian Ionel Găină de la Parohia Giurgiova și părintele paroh Marius Negoiță.

Soborul de preoți s-au rugat pentru sănătatea sufletească și trupească a celor prezenți. Părintele protopop Gheorghe Șuveți a rostit la final un bogat cuvânt de învățătură, după care tinerii de la Asociația Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte filiala Anina au susținut un recital de colinde. La final părintele paroh Marius Negoiță a mulțumit tuturor celor prezenți.

Data: 30 noiembrie 2017 • Vizualizări: 978