Taina Sfântului Maslu la Moldova Nouă

Taina Sfântului Maslu la Moldova Nouă
Duminică, 17 aprilie, Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Moldova-Nouă s-a umplut de credincioșii care au venit să participe la Taina Sfântului Maslu
Autor: Pr. Gheorghe Băloi
Duminică, 17 aprilie, Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Moldova-Nouă s-a umplut de credincioșii care au venit să participe la Taina Sfântului Maslu. Această slujbă a venit ca o încununare a săptămânii duhovnicești, săptămână în care parohia a fost vizitată seară de seară de câte un preot din împrejurimi. Astfel luni a slujit pr. Cristian Ienea de la Parohia Berzasca, marți pr. Daniel Nistoran de la Parohia Gornea, miercuri a fost săvârșită Denia Canonului cel Mare de către pr. Mihai Ienea de la Parohia Coronini, joi a slujit pr. Dorin Nistoran, iar vineri a fost oficiată Denia Acatistului Bunei Vestiri de către pr. Marian Sarchiz de la Parohia Padina Matei.

Taina Sfântului Maslu a umplut de bucurie inima credincioșilor, aflați în așteptarea celei mai sfinte sărbători, Învierea Domnului. Cuvântul de învățătură a fost susținut de pr. Daniel Nistoran care a subliniat foarte frumos beneficiul postului și al răbdării.

În încheiere părintele protopop Bogoliub Martinovici a ținut să mulțumească preoților slujitori precum și credincioșilor pentru participarea la această sfântă slujbă, subliniind totodată efectele tămăduitoare ale rugăciunii.

Data: 19 aprilie 2016 • Vizualizări: 207