Taina Sfântului Maslu la Spitalul Municipal din Caransebeş

Taina Sfântului Maslu la Spitalul Municipal din Caransebeş

Album foto
Miercuri, 12 decembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului a săvârşit Taina Sfântului Maslu alături de un sobor de preoţi şi diaconi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş
Autor: Serviciul Prezidial
Miercuri, 12 decembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului a săvârşit Taina Sfântului Maslu alături de un sobor de preoţi şi diaconi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Preasfinţitul Lucian, Episcopul Caransebeşului în cuvântul de învăţătură a precizat: „Vă mulţumim domnule director, doamnă director că şi în acest an ne-aţi primit aici la Spitalul Municipal din Caransebeş ca să oficiem în postul Crăciunului, Taina Sfântului Maslu. Aşa cum ne-am obişnuit deja în cele două mari posturi din cursul anului bisericesc oficiem Taina Sfântului Maslu în spitalele şi aşezămintele sociale din Episcopia Caransebeşului, în mod special la Caransebeş şi la Reşiţa. ”

„Cred cu tărie că oficierea Sfântului Maslu şi a multor alte slujbe şi rugăciuni pentru bolnavi într-un spital în perioade de mare avânt duhovnicesc pentru toţi oamenii participă la crearea unei atmosfere de înaltă spiritualitate în mijlocul celor ce lucrează în spital dar mai cu seamă în sufletul bolnavilor”, a mărturisit dr. Gheorghe Borcean.

La slujbă a participat conducerea spitalului, cadre medicale, bolnavi şi numeroşi credincioşi. La final Chiriarhul în sunetul colindelor a vizitat secţia de pediatrie din cadrul spitalului unde a împărţit copiilor pachete cu dulciuri iar părinţilor şi cadrelor medicale iconiţe şi calendare.


Data: 14 decembrie 2012 • Vizualizări: 709