Tineri din Banatul de Munte prezenți la Târgul de Toamnă de la Oravița

Tineri din Banatul de Munte prezenți la Târgul de Toamnă de la Oravița
Tinerii de la Centrele de tineret din Oravița au participat la Târgul de Toamnă organizat în orașul lor, în perioada 15-16 Octombrie 2016
Autor: Simona-Ionela Moldovan
Timp de două zile, orăvițenii au cules roadele toamnei, în cadrul celei de-a cincea ediții a Târgului de Toamnă, organizat de către Primăria orașului Oravița în colaborare cu Camera Agricolă a județului nostru.

În deschiderea evenimentului, Primăria, a organizat un concurs pe teme culinare , intitulat „Cea mai bună mâncare bănățeană”. La acest concurs, alături de reprezentanții școlilor din oraș, au participat și cele două centre de tineret din Oravița: Centrul de tineret de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” și Centrul de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina”. Pentru a participa la acest concurs, ne-am bucurat de sprijinul părinților, deoarece mamele copiilor au fost cele care au pregătit bucatele tradiționale, ajutându-i pe cei mici să le comercializeze.

La fel ca și anul trecut, tinerii de la Centrul de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina”, au acceptat cu bucurie și entuziasm invitația de a participa la acest eveniment și de a-și expune spre vânzare diversele obiecte realizate în cadrul activităților desfășurate la Centru. Și de acestă dată, munca lor a fost admirată și apreciată de foarte mulți oameni, având astfel împlinirea că nu au muncit în zadar. Participarea la evenimente de acest fel este un bun prilej de a ne face cunoscută activitatea în comunitate.

Anul acesta, reprezentanții ATOR Banatul de Munte, asociație nou înființată în Episcopia noastră, s-au alăturat tinerilor orăvițeni la Târgul de Toamnă, unde au organizat un stand cu diverse obiecte pe care le-au comercializat cu scopul de a sprijini activitatea și proiectele acestei asociații.

Iată că, toamna, anotimpul roadelor și al muncii a devenit anotimpul bucuriei !Data: 17 octombrie 2016 • Vizualizări: 556