Tineri în Biserică în localitatea Anina

Tineri în Biserică în localitatea Anina
În această perioadă elevii din localitatea Anina au fost prezenți în bisericile parohiale
Autor: Serviciul Social-Misionar
Zilele trecute, elevii clasei a III-a, de la Școala cu clasele I-VIII, Nr. 2 din Anina, au fost prezenți în biserica cu hramul „Sfânta Treime” din cartierul Steierdorf, la Liturghia Darurilor mai înainte sfințite, iar la momentul potrivit, s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

În baza contractului de parteneriat dintre Liceul ,,Matihas Hammer" din Anina și Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din localitate, luni, 22 aprilie, la inițiativa profesorului de religie Marius Simion, elevii clasei a VI-a A de la Liceul ,,Matihas Hammer”, au vizitat biserica parohială. Cu această ocazie, pr. paroh Alin Muntean a purtat cu elevii discuții privind data sărbătoririi Praznicului „Învierii Domnului”.

„Nădăjduim ca astfel de acțiuni să se mai repete în primitoarea noastră biserica și să rămână în conștiința tinerilor și copiilor prezenți. De asemenea, nădăjduim ca ei să devină oameni cu dragoste și respect fată de cele sfinte”, a rătat pr. paroh Alin Muntean. Ambele parohii din Anina desfășoară în prezent numeroase acțiuni în rândul elevilor și copiilor de la instituțiile școlare din localitate, menite să-l facă pe Hristos prezent în viața acestora.

Data: 23 aprilie 2013 • Vizualizări: 703