Tinerii din Protopopiatul Caransebeș împreună la Oțelu Roșu

Tinerii din Protopopiatul Caransebeș împreună la Oțelu Roșu
Sâmbătă, 19 noiembrie, a avut loc în orașul Oțelu Roșu o nouă întâlnire a tinerilor ortodocși de pe Valea Bistrei
Autor: Pr. Gheorghe Tistu
Sâmbătă, 19 noiembrie, a avut loc în orașul Oțelu Roșu o nouă întâlnire a tinerilor ortodocși de pe Valea Bistrei. Această manifestare a început la ora 11:00 cu un moment de rugăciune, desfășurat în Capela Liceului Bănățean, apoi cei prezenți au susținut teme de dezbatere duhovnicească în sala amenajată din incinta liceului.

La începutul întâlnirii, tinerilor le-au fost prezentate proiectele și scopul Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, de către Anastasia Coste, membră a acestei organizații creștine. În interiorul dezbaterilor s-au expus păreri personale și s-au oferit soluții la multe din problemele societății din ziua de azi, fiecare cerc de opinii din interiorul grupului de tineri implicat, prezentând concluzii ce au fost primite cu aplauze de către cei prezenți.

Această întâlnire a avut loc cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului și are ca scop implicarea directă a tinerilor noștri creștin-ortodocși în misiunea Bisericii și în promovarea valorilor spirituale și morale a societății românești.

Data: 22 noiembrie 2016 • Vizualizări: 652