Tinerii în biserică întru bucurie și comuniune

Tinerii în biserică întru bucurie și comuniune
În sâmbăta a treia din Sfântul și Marele Post, porțile Așezământului filantropic „Sfântul Nectarie” din Bocșa au fost din nou larg deschise copiilor și tinerilor
Autor: Pr. Caius Negrea
În sâmbăta a treia din Sfântul și Marele Post, porțile Așezământului filantropic „Sfântul Nectarie” din Bocșa au fost din nou larg deschise copiilor și tinerilor. În anul acesta dedicat tinerilor și educației lor în Patriarhia Română, Așezământul de la Bocșa a intensificat chemarea și lucrarea Bisericii în rândul generației tinere. Mai mulți copii de la Școală Generală nr. 1 din localitate au petrecut o după masă frumoasă în spațiul bisericii,bucurându-se de alternativa pe care așezământul din Bocșa o oferă tinerilor și copiilor.

Copiii s-au rugat în biserica așezământului, au primit iconițe ca binecuvântare, au jucat diferite jocuri educative bucurându-se de timpul frumos. Spre seară au servit cina în cantina centrului social, unde a fost aniversarea unuia dintre copiii prezenți, acesta dorind să-și serbeze cei 11 ani, în cadrul bisericii.

Întreaga manifestare a fost una plăcută și plină de bucurie. Așezământul Filantropic ,,Sfântul Nectarie Taumaturgul” din Bocșa și-a început activitatea în anul 2011, oferind un prânz cald persoanelor nevoiașe în duminici și sărbători iar de la 1 ianuarie 2014 oferă zilnic masă caldă pentru 16- 20 persoane nevoiașe, între care 7 copii orfani.

Data: 5 aprilie 2016 • Vizualizări: 596