Totdeauna lucrul tău să-l începi cu Dumnezeu

Totdeauna lucrul tău să-l începi cu Dumnezeu

Album foto
Seara duhovnicească intitulată generic „nimic fără Dumnezeu” a fost organizată pentru al treilea an consecutiv de către membrii Centrului de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina” din Oraviţa, în seara zilei de 13 septembrie
Autor: Serviciul Social-Misionar
„Totdeauna lucrul tău, să-l începi cu Dumnezeu” a fost îndemnul pe care copiii și tinerii de la Centrul de tineret „Sf. M. Mc. Ecaterina” din Oraviţa l-au urmat cu bucurie în seara zilei de 13 septembrie. Seara duhovnicească intitulată generic „nimic fără Dumnezeu” este organizată pentru al treilea an consecutiv de către membrii centrului.

„Urmând sfatul bunicilor, acela de a pune început bun fiecărei etape din viaţa noastră, ne-am reunit tineri, părinţi și cadre didactice cu mare bucurie pentru a marca cum se cuvine începutul noului an şcolar şi anume în biserica lui Hristos, având numitor comun rugăciunea. Cu bucuria revederii și emoţia unui nou început, cu toţii am participat la rugăciunile specifice, săvârşite de către preotul paroh, după care, părintele ne-a prezentat evenimentele desfăşurate pe timpul vacanţei de vară de către Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului, la care centrul nostru a fost partener”, a precizat Simona Moldovan, coordonatoarea centrului.

O acțiune similară a avut loc și în biserica parohială din Moniom, care a reunit duminică 13 septembrie, după slujba Vecerniei, pe toți membrii Centrului de tineret „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din localitate. După momentele de rugăciune și cuvântul de învățătură al preotului paroh, copiii și părinții lor au completat chestionare menite să eficientizeze programul și activitățile oferite de centru beneficiarilor săi. Centrul de tineret de la Moniom reunește 35 de copii din sat și din municipiul Reșița, cu vârste între 6 și 15 ani, care participă la activități educative, artistice și cu caracter duhovnicesc.

Data: 17 septembrie 2015 • Vizualizări: 668