Trupa de teatru „Credo” la Sighişoara

Trupa de teatru „Credo” la Sighişoara
Trupa de teatru „Credo” a participat, în perioada 15-19 iulie, la Concursul naţional de teatru medieval de la Sighişoara
Autor: Serviciul Prezidial
Trupa „Credo” a prezentat publicului piesa de teatru „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov. De asemenea, a participat la atelierele de teatru şi muzică realizate cu acest prilej, copii voluntari împărtăşind din experinţele lor şi altora. La concurs au participat douăzeci şi trei de trupe de teatru din toată ţara.

Pe lângă spectacolele de teatru şi atelierele de creaţie la care au participat nu au uitat de bătrânii de Centrul Creştin Social Medical de zi Sighişoara. „Participând la un concursul naţional de teatru la Sighisoara Trupa „Credo” a Centrului de voluntariat a Episcopiei Caranasbeesului a adus zâmbete pe chipurile bătrânilor de la Centrul Creştin Social Medical de zi de la Sighişoara. Pentru voluntari a fost momentul cel mai important dată fiind misiunea Centrului de voluntariat a eparhiei noastre. Vom continua aceste acţiuni de voluntariat şi luna viitoare alături de cât mai mulţi voluntari”, a arătat Rada Petrişor, coordonatorul Trupei de teatru „Credo”.

În perioada 25-26 iulie, trupa de teatru „Credo” a Centrului de voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, va participa la Concursul naţional de teatru de la Lugoj, judeţul Timiş.

Data: 24 iulie 2013 • Vizualizări: 725