Un concert de excepţie

Un concert de excepţie
În seara zilei de 4 decembrie, 16 membrii ai coralei „Contrast” din Timișoara au fost prezenţi în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari unde au susținut un concert de colinde
Autor: Pr. Petru Berbentia
De mai mulţi ani, membrii grupului „Contrast” din Timişoara aduc bucurie sfântă în preajma Marilor Praznice al Bisericii noastre. Şi în acest an, în seara zilei de 4 decembrie, cei 16 membrii ai coralei au fost prezenţi în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa, biserica noastră parohială.

După ce s-a săvârşit slujba Vecerniei, parohul bisericii, pr. Petru Berbentia a spus câteva cuvinte despre bucuria colindatului şi a prezentat celor ce au umplut biserica, grupul de tineri venit de la Timişoara.

Sub bagheta măiastră a pr. Vasile Bădescu, corala a susţinut un concert de excepţie, interpretând cu profesionalism un mănunchi din colindele noastre strămoşeşti. Au fost cântate colide armonizate, dar şi colinde cu solişti extraordinari. Credincioşii prezenţi au răsplătit cu aplauze pe cei ce au adus atâta bucurie.

La finalul concertului, părintele Bădescu a transmis un mesaj de suflet şi a îndemnat la păstrarea tradiţiilor noastre şi la munca neobosită pentru modelarea curată a sufletelor celor ce cred în Pruncul Sfânt, născut în ieslea din Betleem.

În încheiere, preotul paroh a mulţumit pentru acest „regal” de cântare creştină şi a exprimat nădejdea că astfel de evenimente se vor repeta.Văzând bucuria pe chipurile creştinilor noştri, am înţeles că şi această seară s-a constituit ca un popas în calea luminoasă către ieslea sfântă. Le mulţumim tuturor celor celor ce au ales să petreacă o seară sfântă!

Data: 5 decembrie 2016 • Vizualizări: 251