Un gând, un cântec, o floare… pentru mama

Un gând, un cântec, o floare… pentru mama
În seara zilei de 7 martie, elevii clasei a V-a B de la Şcoala Gimnazială Nr.7 din Reşiţa au adus în inimile doamnelor prezente la biserică un strop de bucurie duhovnicească, pentru că au venit cu: ,,Un gând, un cântec, o floare… pentru mama”- un mic program poetic şi muzical, închinat mamelor creştine
Autor: Prof. Raţiu Ortensia-Diana
Luna martie a prilejuit şi în acest an un moment de bucurie în Biserica ,,Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Reşiţa. În seara zilei de 7 martie, elevii clasei a V-a B de la Şcoala Gimnazială Nr.7 din Reşiţa au adus în inimile doamnelor prezente la biserică un strop de bucurie duhovnicească, pentru că au venit cu: ,,Un gând, un cântec, o floare… pentru mama”- un mic program poetic şi muzical, închinat mamelor creştine.

După slujbă, elevii pregătiţi de doamnele profesor Peica Andreea, Muşoiu Dana şi Raţiu Diana, au picurat în sufletele celor prezenţi creaţii din literatura română, versuri dedicate mamelor şi bunicelor. Dar, nici Maica Domnului, modelul mamei creştine nu a fost uitată, recitându-se în cinstea ei frumoasa poezie numită ,,Rugăciune”, scrisă de marele poet Mihai Eminescu. La sfârşitul programului elevii au oferit mamelor şi bunicelor diplome confecţionate cu iubire, dăruindu-le şi câte o floare.

Programul artistic pregătit şi prezentat de elevii clasei a V-a B a adus multă bucurie şi emoţie în inimile mamelor şi bunicelor prezente şi a confirmat, încă odată, faptul că în Biserica lui Hristos se realizează comuniune între oameni, comuniune bazată pe iubirea ce izvorăşte de la Dumnezeu.

Data: 9 martie 2018 • Vizualizări: 288