Un nou magazin de obiecte bisericeşti în Episcopia Caransebeşului

Un nou magazin de obiecte bisericeşti în Episcopia Caransebeşului
Preasfinţitul Lucian, Episcopul Caransebeşului, a inaugurat, vineri, 26 aprilie 2013, un nou magazin de obiecte bisericeşti la Mănăstirea Piatra Scrisă
Autor: Serviciul Prezidial
Vineri, 26 aprilie 2013, Preasfinţitul Lucian, Episcopul Caransebeşului, a inaugurat un nou magazin de obiecte bisericeşti în Episcopia Caransebeşului. Acesta este amplasat pe DN 6, care leagă municipiul Caransebeş de oraşul Băile Herculane, la Mănăstirea Piatra Scrisă, lângă capela care adăposteşte icoana „Sfintei Treimi”.

Magazinul a fost inaugurat printr-o slujbă de binecuvântare oficiată de către chiriarhul locului, Preasfinţitul Lucian, alături de autorităţile locale din Armeniş, precum şi de reprezentanţii Centrului Eparhial. Acesta oferă credincioşilor cărţi duhovniceşti, obiecte bisericeşti, veşminte, precum şi produse naturiste făcute la Mănăstirea cu hramul „Cuvioasa Parascheva ” de la Nera.

Magazinul Diecezan a fost amenjat de către Episcopia Caransebeşului cu sprijinul autorităţilor locale din localitatea Armeniş, este al nouălea din Eparhia Caransebeşului, urmând ca pe viitor să se amenajeze şi alte magazine în Judeţul Caraş-Severin spre folosul duhovnicesc al credincioşilor care le trec pragul.

Data: 26 aprilie 2013 • Vizualizări: 1212