Un nou preot în Parohia Sasca Montană

Un nou preot  în Parohia Sasca Montană
La praznicul Schimbării la Faţă a Domnului, în Parohia Sasca Montană din Protopopiatul Moldova Nouă a avut loc instalarea noului preot paroh.
Autor: Pr. Marian Chirilă
La praznicul Schimbării la Faţă a Domnului, în mijlocul credincioşilor din Parohia Sasca Montană s-a aflat părintele protopop Bogoliub Martinovici. Cu acest prilej părintele protopop înconjurat de trei preoţi din parohiile vecine a săvârşit Sfânta Liturghie, în cadrul căreia a fost instalat noul preot paroh Chirilă Marian Gheorghe. La Sfânta Liturghie a participat un număr mare de credincioşi dornici să-şi cunoască noul lor păstor de suflete.

La finalul Sfintei Liturghii, părintele protopop a subliniat rolul preotului şi misiunea sa apostolică, urându-i noului paroh o păstorire lungă şi frumoasă alături de noii săi fii duhovniceşti încredinţaţi în păstorire. De asemenea noul preot paroh a adresat un cuvânt de mulţumire Bunului Dumnezeu şi a rugat pe noii săi credincioşi să-i fie alături în slujirea pastorală precum şi în activitatea bisericească pe care o vor desfăşura împreună.

Data: 7 august 2013 • Vizualizări: 943