Un nou proiect pentru tineri în Episcopia Caransebeşului

Un nou proiect pentru tineri în Episcopia Caransebeşului
Episcopia Caransebeşului va desfăşura proiectul „Tineri în Biserică” în perioada octombrie 2012-ianuarie 2013
Autor: Mihai Ciucur
Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Caransebeşului anunţă lansarea proiectului „Tineri în Biserică”. Acesta este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 10-15 ani de pe raza protopopiatelor Reşiţa şi Oraviţa.

Proiectul se va desfăşura în perioada octombrie 2012-ianuarie 2013 şi se doreşte a fi o împletire a diferitelor metode de susţinere şi implicare activă a tinerilor în viaţa Bisericii. Este conceput să se desfăşoare pe două direcţii distincte, dar strâns legate între ele: concurs de cunoştinţe religioase „Să ne cunoaştem credinţa”, care va avea loc în luna noiembrie a acestui an şi tabăra de creaţie „Credinţă şi artă pentru toţi” care se va desfăşura în perioada 8-12 ianuarie 2013.

Pentru participarea la acest proiect se vor selecta cinci parohii din protopopiatele Reşiţa şi Oraviţa, iar perioada de înscriere este cuprinsă între 15-22 octombrie 2012. Informaţii suplimentare legate de înscrierea şi participarea la acest proiect se pot obţine la adresa de email tineret@episcopiacaransebesului.ro, precum şi la numărul de telefon 0734773477, persoană de contact Mihai Ciucur.

Data: 16 octombrie 2012 • Vizualizări: 784