Vecernie misionară la parohia Ilidia

Vecernie misionară la parohia Ilidia

Album foto
Sâmbătă, 13 noiembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian Episcopul Caransebeşului a săvârșit slujba vecerniei la parohia Ilidia din protopopiatul Oravița
Autor: Serviciul prezidial
Sâmbătă, 13 noiembrie, Preasfinţitul Părinte Lucian Episcopul Caransebeşului a cercetat Parohia Ilidia din Protopopiatul Oraviţa păstorită de părintele Boboc Adrian. Cu acest prilej a săvârşit slujba vecerniei alături de un sobor de preoţi şi diaconi în biserica parohială cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh”. Răspunsurile au fost date de corala preoţilor din Protopopiatul Oraviţa condusă de părintele Petru Boru.

La momentul cuvenit Preasfinţitul Părinte Episcop Lucian a ţinut un cuvânt de învăţătură: „Am dorit mult să vin în mijlocul dumneavoastră şi am dorit ca această slujire să se întâmple în anul mântuirii 2010, şi iată, că suntem împreună la ceas de seară la slujba vecerniei, înainte ca să intrăm în Sfântul şi Marele Post al Naşterii Mântuitorului Hristos, în această seara binecuvântată, adunându-ne cu toţii aici în biserica închinată praznicului Pogorârii Sfântului Duh din Ilidia ca să aducem slujbă şi jertfă de seară Preasfintei Treimi, Tatălui, Fiului şi Sfântului Duh. ”

La final Preasfinţitul Părinte Episcop Lucian a împărţit iconiţe tuturor credincioşilor prezenţi, după care a vizitat casa parohială şi a purtat discuţii cu credincioşii.
Data: 15 noiembrie 2010 • Vizualizări: 1322