Vestea Naşterii Domnului adusă de copii în biserica Parohiei „Pogorârea Sfântului Duh”-Caransebeş

Vestea Naşterii Domnului adusă de copii  în biserica Parohiei „Pogorârea Sfântului Duh”-Caransebeş
Duminică, 11 decembrie 2011, în biserica parohiei „Pogorârea Sfântului Duh” din Caransebeş un grup de 20 de elevi din clasa a X-a A, de la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini-Caransebeş au prezentat un minunat program artistic intitulat „Naşterea Domnului”
Autor: Pr. Timiş Popovici Petrică
Duminică, 11 decembrie 2011, în biserica parohiei „Pogorârea Sfântului Duh” din Caransebeş, după Sfânta Liturghie, un grup de 20 de elevi din clasa a X-a A, de la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini-Caransebeş, sub îndrumarea Doamnei Profesoare Iacobescu Adela, diriginta acestei clase, au prezentat un minunat program artistic intitulat „Naşterea Domnului”.

Credincioşii prezenţi au fost plăcut impresionaţi de felul în care s-au costumat aceşti elevi, piesa având intercalate şi unele colinde, ce au marcat fiecare moment al reprezentaţiei. La sfârşitul acesteia, în numele credincioşilor parohiei, Pr. Timiş Popovici Petrică şi Pr. Prof. Bănăduc Pătruţ au mulţumit doamnei profesoare pentru frumoasa activitate, evidenţiind importanţa apostolatului pe care fiecare cadru didactic îl exercită în mijlocul tinerilor încredinţaţi spre îndrumare şi elevilor, pentru jertfelnicia de care au dat dovadă, ca această veste minunată a Naşterii Domnului să ajungă la sufletele celor prezenţi, invitându-i totodată ca şi la anul să binevoiască a continua această frumoasă misiune.

Pentru toată osteneala, la final, colindătorii au fost miruiţi şi au primit din partea Parohiei un mic dar, în semn de mulţumire şi apreciere.

Data: 13 decembrie 2011 • Vizualizări: 837