Vizită canonică la Aşezământul social „Sf. Treime” din Glimboca

Vizită canonică la Aşezământul social „Sf. Treime” din Glimboca
La praznicul Rusaliilor, în a doua parte a zilei, Preasfinţitul Părinte Episcop Lucian a vizitat Aşezământul social „Sf. Treime” din Glimboca
Autor: Serviciul Prezidial
În după-amiaza zilei de duminică, Preasfinţitul Părinte Lucian Episcopul Caransebeşului a sfinţit altarul de vară din curtea Căminului de bătrâni „Sfânta Treime” din Glimboca, după care a săvârşit acatistul Preasfintei Treimi alături de un sobor de preoţi şi diaconi.

La slujbă au participat autorităţi locale, un număr însemnat de credincioşi precum şi asistaţii căminului. Căminul de bătrâni „Sfânta Treime” din Glimboca deserveşte un număr de peste 30 de persoane vârstnice.

Casa de bătrâni de la Glimboca, situată la 14 km de Caransebeş, oferă persoanelor îngrijite aici mai mult decât minimul necesar unui trai decent. Spaţiile construite la standarde europene, serviciile oferite ca la carte, precum şi atmosfera creştinească fac din aşezământul de la Glimboca un adevărat rai pentru bătrânii părăsiţi de familii, bolnavi sau cu venituri reduse.

Casa de bătrâni "Sfânta Treime" de la Glimboca a fost construită cu sprijinul Organizaţiei "Crucea Roşie" din San Marino, în perioada 1999-2007.Data: 4 iunie 2012 • Vizualizări: 1340