Zi de Bucurie la Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului

Zi de Bucurie la Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului
La Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului, prima săptămână din Postul Mare, a adus bucurie prin încreştinarea celui mai mic beneficiar al Centrului de Igienă pentru „Mamă şi Copil”
Autor: Serviciul Social-Misionar
La Complexul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului, prima săptămână din Postul Mare, a adus bucurie prin încreştinarea celui mai mic beneficiar al Centrului de Igienă pentru „Mamă şi Copil”, Alistari Mădălina Georgiana. Naşi pentru Mădălina a fost familia diac. Mureșan Florin și Veronica, d-na. preoteasă fiind şi cadru didactic pentru copiii de la Centrul de Zi pentru Copii din cadrul Complexului Social.

Evenimentul a avut loc în data de 21 martie, la el luând parte, cu bucurie, elevii Centrului de Zi pentru Copii și întreaga echipă angajată a Complexului de Servicii Sociale „Sf. Vasile cel Mare”. Botezul a fost oficiat de părintele Moise Gherescu, preot slujitor la Catedrala „Învierea Domnului” din Caransebeș.

Complexul „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului a fost înfiinţat în anul 2008 şi cuprinde un Centru de Zi şi un Centru pentru „Mamă şi Copil”, iar din anul 2011 un Centru de incluziune Socială. La ora actuală Complexul deserveşte un număr de 50 de copii prin Centrul de Zi şi 9 beneficiari (mame şi copii), prin Centrul „Mamă şi Copil”, iar beneficiari ai Centrului de Incluziune socială au fost în anul 2012 un număr de 350 de persoane.

Complexul de Servicii Sociale este deservit de o echipă tânără şi inimoasă, alcătuită din asistent social, preot, psiholog, educatori, personal administrativ şi tineri voluntari, membrii ai Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului.

Data: 21 martie 2013 • Vizualizări: 687