„Ziarul Lumina” în ediţie de Transilvania şi Banat

„Ziarul Lumina” în ediţie de Transilvania şi Banat
Începând cu data de 1 august a.c cotidianul Patriarhiei Române „Ziarul Lumina” apare în ediţie de Transilvania şi Banat
Autor: Serviciul Prezidial
La iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, începând cu data de 1 august cotidianul Patriarhiei Române "Ziarul Lumina" apare în „Ediţia de Transilvania şi Banat”.

Luând act cu bucurie de numărul abonaţilor din Banat la „Ediţia de Transilvania” a cotidianului, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a binecuvântat ca pentru Eparhiile din Banat „Ziarul Lumina” să apară sub „Ediţia de Transilvania şi Banat”.

În consecinţă, cu mandatul domnului consilier patriarhal Cosmin Olinici, directorul general al cotidianului „Ziarul Lumina”, un reprezentant al Episcopiei Caransebeşului a încheiat contractul de tipărire a "Ediţiei de Transilvania şi Banat" care va apărea în Eparhiile Mitropoliei Banatului.

Cu acest prilej, anunţăm abonaţii cotidianului „Ziarul Lumina ”din Episcopia Caransebeşului, că începând cu data de 1 august ziarul va apărea zilnic în ediţie de "Transilvania şi Banat", iar orice sesizare privitoare la apariţia publicaţiei poate fi adresată serviciului secretariat al Centrului Eparhial din Caransebeş.

Data: 2 august 2010 • Vizualizări: 1962