Ziua mamei marcată de copiii Centrului de Tineret „Sfânta Varvara” Moldova Nouă

Ziua mamei marcată de copiii Centrului de Tineret „Sfânta Varvara” Moldova Nouă
Copiii de la Centrul de tineret Sfânta Varvara din Moldova Nouă, au susținut marți, 8 martie, în sala centrului de tineret, un program artistic închinat mamei
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Având în minte cuvintele Sfintei Scripturi care ne îndeamnă să ne cinstim părinți, copiii de la Centrul de tineret Sfânta Varvara din Moldova Nouă, au susținut marți, 8 martie, ora 16:00 în sala centrului de tineret, un program artistic închinat mamei.

Piesa de teatru intitulată ”Dragoste de mamă” a creat emoție în rândul mamelor și a smuls zâmbete de bucurie. Mesajul transmis de piesă a fost acela al ascultării copiilor față de mama și al iubirii mamei față de copii ei. Așa se cere, să iubim pe toți oamenii din lumea asta, precum o mamă își iubește pe toți copiii la fel. O mamă bună, care-i adevărată mamă, dacă ar avea și zece copii, ea ține la toți deopotrivă. Cum este o mamă bună care iartă pe toți, așa să iertăm și noi. Dacă ar fi așa, pe fața pământului, să se iubească toți unii pe alții cum iubește mama pe copii, pământul s-ar face cer, s-ar face rai, n-ar mai fi judecăți, n-ar mai fi morți, n-ar mai fi războaie, n-ar mai fi tulburări, ci ar fi milă și îndurare și bucurie în toată lumea.

În aplauzele celor prezenți, copiii si-au încheiat actul artistic oferind mamelor prezente, flori și câteva obiecte ce au fost realizate de mânuțele lor în cadrul activităților de la centru.

Data: 11 martie 2016 • Vizualizări: 284